Lindesnes menighetsråd > Artikler > Nyheter
VIL DU BLI FAST GIVER I LINDESNES MENIGHET?

Vi har startet en fast givertjeneste til arbeidet i Lindesnes menighet som DU utfordres til å bli med på.
Vi driver allerede et variert og godt arbeid for både barn ungdom og familier i menigheten. Men vi ønsker å nå lenger ut, og vi drømmer om at folk i Lindesnes skal oppleve at menigheten er for alle!

Skal vi få dette til trenger vi å styrke økonomien og det er viktig med faste givere. Du utfordres til å gi et fast månedlig beløp. Gavene som kommer inn vil særlig bli brukt til å styrke vårt arbeid blant barn, unge og familier. Vi har alle godt av å dele, og derfor gir vi deg nå muligheten og utfordringen til å bli med.
Alle gaver som overstiger kr 500 pr. år er skattefrie gaver, og vi rapporterer dette inn til skattemyndighetene.
VELKOMMEN SOM FAST GIVER TIL LINDESNES MENIGHET!

Trykk her: