Spangereid kirke

Spangereid kirke er i utgangspunktet en middelalderkirke fra 11-hundretallet som ble påbygd til ei korskirke i 1840. Kirka ble sist restaurert i 1990.

Spangereid kirke er en del av Lindesnes menighet. Det er ca. 850 medlemmer som hører til Spangereid kirke.
Det er gudstjeneste her annenhver søndag i partallsuker.  Kirka er godt besøkt, og ikke minst om sommeren hvor det er mange turister som kommer på gudstjeneste i Spangereid kirke.

Spangereid bedehus ligger et steinkast fra kirka.  Her er det faste møter og søndagsskolen har sine lokaler der.Det er flere bedehus som hører inn under Spangereid sokn.  På Reme bedehus er det et veldig stort og aktivt barne- og ungdomsarbeid, i tillegg til møter for voksne.